Antena 3 CNN Actualitate ALDE: "Minciuna și ipocrizia Guvernului Orban cu privire la muncitorii sezonieri din Germania, date in vileag!"

ALDE: "Minciuna și ipocrizia Guvernului Orban cu privire la muncitorii sezonieri din Germania, date in vileag!"

ALDE acuză Guvernul Orban că a furnizat informații false referitoare la situația muncitorilor sezonieri din Germania și că, de fapt, aceștia muncesc în niște condiții inumane.

ALDE: "Minciuna și ipocrizia Guvernului Orban cu privire la muncitorii sezonieri din Germania, date in vileag!"
Sursa foto: Hepta
25 Iun 2020   •   17:55

"Minciuna și ipocrizia Guvernului Orban cu privire la muncitorii sezonieri din Germania, date in vileag! În vreme ce românii muncesc în condiții inumane, Guvernul PNL se face că nu vede aceste lucruri!

„Am convins ministrul Muncii din Germania să schimbe legislaţia pentru ca românii să aibă condiţii de muncă mai bune” – asta spunea ministrul Muncii Violeta Alexandru în Senat la dezbaterea moțiunii simple depusă împotriva sa.

La aproape 2 săptămâni de la acel moment vedem dovada „reușitei” dnei Alexandru în cadrul unei anchete publicată de Deutsche Welle: românii au condiții precare de muncă, igrasie și mizerie în locuințe!", au transmis reprezentanții ALDE.

Publicația germană prezintă iadul prin care trec mulți dintre românii care lucrează în abatoarele din Germania, iar imaginile sunt greu de tolerat.

Vizita ministrului Violeta Alexandru în Germania a fost, de fapt, o mini-vacanță de câteva zile pe banii statului, spun cei din ALDE. "Ce a făcut dna Alexandru pentru muncitorii români din Germania? Nimic! Condițiile în care lucrează aceștia le vedem în anchetele presei germane.

La aceste anchete mai adăugăm și declarația prim-ministrului landului Renania de Nord – Westfalia, Armin Laschet, care considera că muncitorii români și bulgari sunt de vină pentru apariția unor noi focare de coronavirus în respectivul land. Avem, astfel, tabloul complet al situației românilor care muncesc în Germania. Deci, ce a rezolvat ministrul muncii?!

Nu am auzit pe nimeni din Guvernul PNL în ultimele zile să se arate îngrijorat de situația acestor români. Guvernanții PNL și-au făcut rolul în acest mecanism - au făcut culoar liber către Germania pentru mii de muncitori români, iar acum ce li se întămplă acolo românilor nu mai interesează pe nimeni! O abordare cinică a unui Guvern de incompetenți", se mai arată într-o postare ALDE.

×
Subiecte în articol: ALDE Violeta Alexandru

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close