Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Un preşedinte de secţie din Bistrița Năsăud a fost înlocuit. Ce greșeală a făcut

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Un preşedinte de secţie din Bistrița Năsăud a fost înlocuit. Ce greșeală a făcut

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Un preşedinte de secţie din Bistrița Năsăud a fost înlocuit. Ce greșeală a făcut
26 Mai 2019   •   10:00

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Preşedintele secţiei de votare nr. 61 din oraşul Beclean a fost înlocuit, duminică dimineaţa, printr-o decizie a Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Bistriţa-Năsăud, fiind acuzat că, în zilele premergătoare alegerilor europarlamentare, ar fi trimis pe telefonul mobil mesaje cu îndemnuri la vot pentru un anumit partid politic.

Sesizarea a fost depusă la BEJ de către Partidul Mişcarea Populară, care menţionează că acel preşedinte de secţie este şi angajat al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Beclean.

Preşedintele BEJ Bistriţa-Năsăud, Liliana Tertiş, a declarat că s-a dispus înlocuirea atât a preşedintelui secţiei de votare nr. 61 Beclean, cât şi a unui locţiitor de la o secţie de votare din comuna Mărişelu, acesta din urmă invocând probleme medicale.

"Am înlocuit un locţiitor, dar din motive obiective, caz de forţă majoră, a trebuit să ajungă la spital azi-noapte. Am înlocuit şi un preşedinte de secţie de votare de la Beclean, de la secţia de votare 61", a precizat Tertiş.

În judeţul Bistriţa-Năsăud funcţionează 313 secţii de votare.

×
Subiecte în articol: alegeri europarlamentare 2019
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close