Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI LOCALE 2016. Premieră ciudată într-o comună din Satu Mare

ALEGERI LOCALE 2016. Premieră ciudată într-o comună din Satu Mare

ALEGERI LOCALE 2016. Premieră ciudată într-o comună din Satu Mare
05 Iun 2016   •   17:29

În comuna Vama din judeţul Satu Mare s-a întâmplat pentru prima dată în istorie să fie un singur candidat la primărie. Deşi actualul candidat, Vasile Corodan i-a invitat pe reprezentanţii celorlalte partide să se înscrie în luptă, aceştia au refuzat, scrie adevarul.ro.
 

„Dacă nu ne considerăm nici unul mai bun decât ceea ce avem acum, de ce să ne aruncăm în luptă doar ca să ne băgăm în seamă”, afirmă un candidat pentru consiliul local Vama, ca răspuns la întrebarea„ – De ce nu s-a mai înscris nimeni în cursa primărie?”. Aceasta este situaţia în comuna Vama, o localitate cu 3300 de locuitori înscrişi pe listele electorale permanente.

Actualul primar al comunei Vama, Vasile Corodan, membru PNL, se află la cel de-al treilea mandat şi a câştigat de fiecare dată scaunul de primar prin luptă cu alţi contracandidaţi. De această dată însă nici un reprezentant al celorlalte partide din comună care contează, respectiv UDMR, ALDE şi PNŢCD nu au dorit să intre în cursă, nici măcar viceprimarul Sandor Emeric, reprezentantul UDMR.

Primarul nu este încântat de situaţia creată, acesta dorindu-şi iniţial să renunţe să mai intre într-o nouă luptă electorală.


 

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016
Parteneri
Florin Piersic a ieşit de la Terapie Intensivă!
x close