Antena 3 Actualitate Alegeri locale parțiale Caraş-Severin. Prezenţa la vot depăşeşte 73% în comuna Lăpuşnicu Mare

Alegeri locale parțiale Caraş-Severin. Prezenţa la vot depăşeşte 73% în comuna Lăpuşnicu Mare

11 Iun 2017   •   19:43
Alegeri locale parțiale Caraş-Severin. Prezenţa la vot depăşeşte 73% în comuna Lăpuşnicu Mare
Sursa foto: Foto: Agerpres

Alegeri locale parțiale Caraş-Severin. Prezenţa la vot, în comuna Lăpuşnicu Mare, pentru alegerea primarului a fost, la ora 19,00, de peste 73%, fără a fi înregistrate incidente în desfăşurarea procesului de votare.

Alegeri locale parțiale Caraş-Severin. Din cei 1.028 de alegători veniţi la urne, 906 sunt înscrişi pe listele permanente, 107 pe liste suplimentare, iar 15 au solicitat urna mobilă.

Alegeri locale parțiale Caraş-Severin. În lupta pentru fotoliul de primar sunt înscrişi trei candidaţi, după ce fostul primar, Ion Lala, şi-a depus demisia în urmă cu aproape patru luni, din motive de sănătate. Cei trei candidaţi sunt Mihaela Drăgilă, din partea PNL, Nicolae Popistaş, din partea PSD, şi Andrei Deleanu, din partea PMP.

Alegeri locale parțiale Caraş-Severin. În comuna Lăpuşnicu Mare sunt aşteptaţi la urne 1.410 alegători, pentru care au fost create două secţii de vot, la Lăpuşnicu Mare şi la Moceriş.

×
Subiecte în articol: Caras-Severin prezenta la vot AEP
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close