Antena 3 CNN Actualitate Alegeri locale parțiale Maramureș. Prezenţa la vot până la ora 17,00 a fost de 32,88% pentru oraşele Baia Sprie şi Ulmeni

Alegeri locale parțiale Maramureș. Prezenţa la vot până la ora 17,00 a fost de 32,88% pentru oraşele Baia Sprie şi Ulmeni

Alegeri locale parțiale Maramureș.  Prezenţa la vot până la ora 17,00 a fost de 32,88% pentru oraşele Baia Sprie şi Ulmeni
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Iun 2017   •   18:07

Alegeri locale parțiale Maramureș. Prezenţa la vot în judeţul Maramureş, unde duminică au loc alegeri pentru funcţia de primar în oraşele Ulmeni şi Baia Sprie a fost de 32,88% până la ora 17,00, potrivit site-ului Autorităţii Electorale Permanente(AEP).

Alegeri locale parțiale Maramureș. Pe liste electorale figurează 19.752 de persoane cu drept de vot din cele două oraşe în care au loc alegeri pentru desemnarea unui nou primar.

Alegeri locale parțiale Maramureș. În oraşul Baia Sprie pe listele electorale figurează 13.860 de alegători cu drept de vot, iar în oraşul Ulmeni - 5.737 alegători cu drept de vot.

Alegeri locale parțiale Maramureș. Din totalul de 20 de secţii de votare, 12 secţii de votare sunt deschise pentru votanţii oraşului Baia Sprie şi cele trei localităţi rurale aparţinătoare, iar 8 secţii de votare au fost deschise în oraşul Ulmeni şi cele şapte localităţi rurale aparţinătoare.

Alegeri locale parțiale Maramureș. În oraşul Baia Sprie, pentru funcţia de primar candidează: Etelka Tamas (PSD), Gheorghe Aurel Breban (ALDE), Sebastian Alin Bîrda (PNL), Claudia Bogdana Cetăţeanu (PMP), Gheorghe Cherecheş (independent), Ioan Corodan (independent), Simion-Dorin Sabo (independent), Olimpiu Alexandru Pop (independent), Luca Stefănoiu (independent).

Alegeri locale parțiale Maramureș. În oraşul Ulmeni pentru funcţia de primar candidează: Cornelia Luca (PSD) şi Lucian Morar (PMP).

Alegeri locale parțiale Maramureș. Candidatul PMP a mai fost ales primar al oraşului Ulmeni, în urma alegerilor locale din 2016, însă a optat pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş, în urma negocierilor dintre partidele politice de formare a CJ, rezultat în urma alegerilor locale.

Alegeri locale parțiale Maramureș. Lucian Morar s-a exprimat public în mai multe ocazii de-a lungul ultimelor luni că nu este mulţumit de atribuţiile care i-au fost acordate în cadrul CJ Maramureş, el înscriindu-se în competiţia electorală pentru Primăria Ulmeni.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close