Antena 3 CNN Actualitate Alegeri locale parțiale. Trei oameni au ajuns la spital, după ce spun că au fost urmăriți de susţinătorii unui alt partid

Alegeri locale parțiale. Trei oameni au ajuns la spital, după ce spun că au fost urmăriți de susţinătorii unui alt partid

Alegeri locale parțiale. Trei oameni au ajuns la spital, după ce spun că au fost urmăriți de susţinătorii unui alt partid
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
11 Iun 2017   •   16:13

Alegeri locale parțiale. În Gorj, lupta electorală face victime. La propriu. Trei oameni au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident.

Alegeri locale parțiale. Victimele susţin că şoferul a pierdut controlul volanului pentru că era urmărit de o altă maşină, în care se aflau susţinători ai unui alt partid. Cel care ar fi vinovat de producerea accidentului a fugit, iar poliţia îl caută acum în tot judeţul.

Alegeri locale parțiale. Rivalitatea între partidele politice a mers prea departe într-o localitate din Gorj. Cel puţin aşa susţin membrii uneia dintre tabere, care noaptea trecută au fost implicaţi într-un accident rutier. Aceştia susţin că tragedia ar fi fost provocată de contracandidaţii în alegeri.

Alegeri locale parțiale. Accidentul s-a produs în jurul orei 1, în comuna gorjeană Drăguţeşti. O maşină, în care se aflau membrii unui partid politic, a fost acroşată de un alt autoturism.

Alegeri locale parțiale.  În urma accidentului, trei oameni au ajuns la spital. Şoferul uneia dintre maşini este în starea cea mai gravă, iar celălalt conducător auto este de negăsit. Culmea, acesta ar fi chiar fratele victimei.

Alegeri locale parțiale. Poliţiştii au însă altă variantă. Oamenii legii susţin că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei. Unul dintre şoferi s-ar fi angajat într-o depăşire, fără să se asigure şi fără să ţină cont de banda continuă. A intrat în plin în maşina din faţa sa, care se pregătea să vireze la stânga.

Alegeri locale parțiale. În comuna Drăguţeşti au loc alegeri parţiale, după ce fostul primar a fost suspendat din funcţie, imediat după localele din 2016, din cauza unei condamnări.

×
Subiecte în articol: campanie electorala accident rutier
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close