Antena 3 CNN Actualitate Alegeri locale parțiale. Vâlcea: 32,13% prezenţă la vot la ora 16,00 în comuna Bujoreni

Alegeri locale parțiale. Vâlcea: 32,13% prezenţă la vot la ora 16,00 în comuna Bujoreni

Alegeri locale parțiale. Vâlcea: 32,13% prezenţă la vot la ora 16,00 în comuna Bujoreni
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Iun 2017   •   16:39

Alegeri locale parțiale. Prezenţa la urne la ora 16,00 în comuna vâlceană Bujoreni, unde au loc duminică alegeri parţiale pentru funcţia de primar, a fost de 32,13%, potrivit site-ului Autorităţii Electorale Permanente.

Alegeri locale parțiale. Până la ora menţionată au votat 1.238 de alegători din comuna Bujoreni, singura localitate din judeţul Vâlcea unde au loc duminică alegeri parţiale.

Alegeri locale parțiale. În comuna Bujoreni sunt 3.853 de alegători şi au fost organizate patru secţii de votare.

Alegeri locale parțiale. Potrivit reprezentanţilor Biroului Electoral de Circumscripţie din Bujoreni, candidează, în ordinea de pe buletinele de vot: Elena Luminiţa Anton - ALDE, Ion Raicu - PMP, Gheorghe Gîngu - PSD şi Dragoş Gigel Cîrstoiu - PNL.

Alegeri locale parțiale. Gheorghe Gîngu îndeplineşte, din luna februarie, atribuţiile de primar al comunei Gângu, după demisia primarului ales anul trecut, Gheorghe Udubae. Acesta din urmă a demisionat din funcţie în luna ianuarie 2017, menţionând probleme de sănătate, dar şi lipsa de interes a consilierilor locali în privinţa demersurilor edilului de a desfiinţa postul de administrator public.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: alegeri locale prezenta la vot Valcea
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close