Antena 3 CNN Actualitate Alegeri parlamentare 2016. Parlamentul sau primăria, ce va alege Lia Olguţa Vasilescu după 11 decembrie

Alegeri parlamentare 2016. Parlamentul sau primăria, ce va alege Lia Olguţa Vasilescu după 11 decembrie

Alegeri parlamentare 2016. Parlamentul sau primăria, ce va alege Lia Olguţa Vasilescu după 11 decembrie
Sursa foto: Foto: Facebook
29 Noi 2016   •   18:28

Alegeri parlamentare 2016. Lia Olguța Vasilescu despre decizia pe care o va lua dacă în urma alegerilor își va adjudeca un post de parlamentar.

Edilul din Craiova spune că i-ar plăcea să rămână primar, însă legea administrației publice o pune în imposibilitatea de a mai putea lucra pentru proiectele municipiului.

''Nu știu dacă voi merge înapoi în Parlamentul României. Eu vă spun foarte sincer că mi-aș dori să rămân primar în continuare, însă este aproape imposibil să mai lucrezi în administrație la ora actuală. Și asta nu o spun doar eu, o spune orice primar din România cu care vă veți întâlni," a spus Olguța Vasilescu la DCNews.

Totodată, primarul Craiovei a susţinut că exclude varianta că va fi premierul României după alegerile parlamentare.

”Nu o să fiu cu siguranță viitorul premier al României și cred că locuitorii tututor orașelor din România, care au vizitat în ultima perioadă Craiova, au putut să constate că este un oraș foarte frumos, care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii patru ani pe absolut toate componentele sale. Cred că este cel mai mare salt făcut de un oraș din România”.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close