Antena 3 CNN Actualitate Alegeri parlamentare 2016. Robert Turcescu a explicat de ce candidează la Constanţa: „Judeţul înseamnă mai mult decât spectacolele cu brazilience semi-nude din Mamaia”

Alegeri parlamentare 2016. Robert Turcescu a explicat de ce candidează la Constanţa: „Judeţul înseamnă mai mult decât spectacolele cu brazilience semi-nude din Mamaia”

Alegeri parlamentare 2016. Robert Turcescu a explicat de ce candidează la Constanţa: „Judeţul înseamnă mai mult decât spectacolele cu brazilience semi-nude din Mamaia”
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Dec 2016   •   11:27

Alegeri parlementare 2016. Robert Turcescu a explicat de ce candidează pe lista PMP la Constanţa, ce vrea să facă pentru constănţeni şi care crede că va fi rezultatul alegerilor. 

„Candidez la Constanţa pentru că vreau să redau acestui judeţ demnitatea şi măreţia pe care le merită. Constanţa înseamnă pentru România mai mult decât spectacolele cu brazilience semi-nude din Mamaia. Mai mult decât manelizarea litoralului şi palmierii de import. Constanţa trebuie să-şi recapete identitatea şi forţa, şi să fie vie mai mult decât o vară pe an, aşa cum a fost până acum. Candidez la Constanţa pentru că eu cred în oamenii acestui loc, ştiu că ei îşi doresc mai mult pentru judeţul lor şi am forţa şi priceperea să lupt şi să obţin ceea ce ei îşi doresc”, a declarat Turcescu pentru Replicaonline.

Cât priveşte USR, Turcescu susţine că partidul este un „experiment politic alogen, care se ascunde cu maximă ipocrizie în spatele visurilor oamenilor, alimentând iluzii şi speranâe care nu pot fi puse în practică. USR este o minciună în sine, un produs politic straniu cu care s-ar vrea transformarea României într-o mare corporaţie, din care sa fie stors profitul, iar noi să trăim cu iluzia prosperităţii derivată din mâncatul la McDonalds şi shoppingul la mall. USR e un partid anti-sistem creat de Sistem pentru a se perpetua la putere, împotriva votului românilor. Sistemul vrea ca, indiferent de cum veţi vota, să îi ţină la putere pe Alina Gorghiu şi pe bietul Cioloş - pion al sistemului”, a mai spus candidatul PMP.
 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close