x close

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Două secții de votare din Gorj au rămas fără energie electrică. Procesul de vot nu a fost întrerupt

10 Noi 2019   •   20:59
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Două secții de votare din Gorj au rămas fără energie electrică. Procesul de vot nu a fost întrerupt

Două secţii de votare din judeţul Gorj au rămas, duminică seara, fără energie electrică, însă procesul de vot nu a fost întrerupt, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al BEJ, Corina Belteu.

"Duminică seara, în jurul orei 20,00, în două secţii de votare din comunele Cruşeţ şi Câlnic s-a întrerupt energia electrică. Este vorba de secţia 186 din localitatea Pinoasa, comuna Câlnic, unde, din cauza unei căderi de tensiune, pentru câteva minute s-a întrerupt alimentarea cu energie, dar procesul de vot nu a fost întrerupt, pentru că tableta în care sunt introduse datele funcţionează şi pe baterii, iar avaria a fost remediată de reprezentanţii CEZ", a precizat Corina Belteu.

În comuna Cruşeţ, la secţia 197 din satul Slăvuţa a fost adus un generator de la primăria din localitate, iar între timp au fost folosite lanterne. Nici aici nu a fost întrerupt procesul electoral, tableta funcţionând pe baterii. 

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Gorj energie electrica
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati