Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Fraudă cu urna mobilă într-un sat din Teleorman. Poliţiştii au deschis un dosar penal

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Fraudă cu urna mobilă într-un sat din Teleorman. Poliţiştii au deschis un dosar penal

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Fraudă cu urna mobilă într-un sat din Teleorman. Poliţiştii au deschis un dosar penal
24 Noi 2019   •   13:42

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Un bărbat care a mers la vot la o secție din satul Bâscoveni, județul Teleorman, a aflat acolo că ceruse urna mobilă. Pentru că alegătorul susține că nu a depus nicio cerere, Poliția a început ancheta.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. „Astăzi, în jurul orei 10:30, poliţiştii Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Gălăteni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat s-a prezentat la secţia de votare 181 din satul Bâscoveni şi şi-a exercitat dreptul de vot, deşi pe numele său exista o solicitare pentru deplasarea urnei speciale”, transmite IPJ Teleorman, potrivit Adevarul.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Bărbatul în cauză a spus poliţiştilor că nu a depus nicio cerere pentru urna mobilă. Când i s-a arătat înscrisul acesta acesta nu a recunoscut scrisul şi nici semnătura de pe respectiva cerere.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. „Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanei care a întocmit şi depus înscrisul”, adaugă reprezentanţii IPJ Teleorman.

×
Subiecte în articol: Teleorman
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close