Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Sacrificiul făcut de un bătrân de 85 de ani pentru a putea vota la alegerile prezidențiale

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Sacrificiul făcut de un bătrân de 85 de ani pentru a putea vota la alegerile prezidențiale

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Sacrificiul făcut de un bătrân de 85 de ani pentru a putea vota la alegerile prezidențiale
10 Noi 2019   •   20:22

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Un bătrân de 85 de ani din satul Poietari, Bihor, a făcut adevărate sacrificii pentru a-și exercita dreptul la vot. A mers cinci kilometri pe jos pentru a vota fiindcă cea mai apropiată secție de votare se află în centrul comunei Pocola. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Mai mult decât atât, bătrânul a mers cinci kilometri ajutat de cârjă. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Întâmplarea a fost povestită pe Facebook de Lia Dumiter, membră a secţiei de votare din comuna Pocola.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. "Sunt membru intr-o secție de votare, într-un sat din Bihor. E ora 10.30. Prezenta la vot e undeva la 7%. Pana aici nimic spectaculos. Ce e cu adevărat remarcabil, ce mi-a atins sufletul, e prezenta la vot a "bunicilor".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Dintre toti, nea Vasile, a fost prezența care ne-a înseninat dimineața ploioasă de noiembrie. E născut în 1934, a venit să voteze de la 5 km, cu 'ocazie'. Nu stie cu ce se va întoarce acasă. Dacă are noroc il ia cineva cu masina, daca nu... pana deseară ajunge pe jos, ajutat de cârja lui.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. A intrat în cabina de vot. A pus ștampila si, conștiincios, a introdus buletinul de vot in urnă 'cu ștampila în afară'. Si-a facut semnul crucii și a început să recite o poezie patriotică, despre 'mama Românie'. Voi, cei tineri, ce motive serioase aveti sa nu mergeți la vot?", a scris Lia Dumiter în postarea de pe Facebook.

 

 

 

×
Subiecte în articol: batran Bihor kilometri
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close