ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Traian Băsescu: „Dacă azi nu votezi, în următorii cinci ani să taci din gură”

24 Noi 2019   •   08:00
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Traian Băsescu: „Dacă azi nu votezi, în următorii cinci ani să taci din gură” Foto: Agerpres

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Fostul preşedinte Traian Băsescu lansează un avertisment într-o postare făcută pe Facebook, cu puţin timp înainte de deschiderea urnelor pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. ”Dacă azi nu votezi, în următorii 5 ani să taci din gură! Dacă azi nu votezi, înseamnă că n-ai înţeles nici faptul că azi eşti unica putere în stat şi nici faptul că răspunderea ta este pe măsura puterii uriaşe pe care ţi-a dat-o Constituţia României. Chiar dacă este puţin mai frig decât în luna August iar ploaia măruntă te obligă să treci la ţinuta cu umbrelă, nu ai nici un motiv serios să nu mergi la vot, mai ales că secţia de votare este aproape de locuinţa ta. Ştii şi tu că „iarna nu-i ca vara””, scrie Băsescu pe Facebook.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. ”Şi pentru că am de ales pentru viitorul nostru, eu nu votez PSD”, mai scrie fostul preşedinte.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close