Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Ion Iliescu a votat. Urna mobilă a plecat de la reședința fostului președinte după doar câteva minute

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Ion Iliescu a votat. Urna mobilă a plecat de la reședința fostului președinte după doar câteva minute

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Ion Iliescu a votat. Urna mobilă a plecat de la reședința fostului președinte după doar câteva minute
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Noi 2019   •   15:19

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Ion Iliescu a votat. Urna mobilă a plecat de la reședința fostului președinte după doar câteva minute.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Urna mobilă de la Liceul Jean Monnet a pornit spre reședința lui Ion Iliescu. Fostul președinte a solicitat pentru a doua oară urna mobilă.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Fostul președinte Ion Iliescu a solicitat urna mobilă pentru a vota. Este a doua oară când se întâmplă acest lucru. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019.  Și la primul tur al alegerilor, fostul șef de stat a făcut această cerere împreună cu soția sa, Nina Iliescu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. În jurul orelor 11.00 -12.00 ar urma ca urna mobilă să plece de la secția de votare cu nr. 63, care funcționează la Liceul Jean Monnet din Capitală. Solicitarea a fost făcută aseară de către familia Iliescu. Cei doi nu se pot deplasa, dar vor să-și exercite acest drept. 

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu alegeri prezidentiale 2019
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close