Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi, după rezultatele exit-poll: "E o victorie meritată a președintelui Iohannis după toate lucrurile bune făcute în acest mandat"

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi, după rezultatele exit-poll: "E o victorie meritată a președintelui Iohannis după toate lucrurile bune făcute în acest mandat"

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi, după rezultatele exit-poll: "E o victorie meritată a președintelui Iohannis după toate lucrurile bune făcute în acest mandat"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
24 Noi 2019   •   21:33

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi, s-a declarat exrem de bucuros de succesul înregistrat de Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale, spunând că "e o victorie meritată după toate lucrurile bune făcute în acest mandat".  

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. "Suntem extrem de bucuroși, de fericiți. E o victorie meritată a președintelui Iohannis după toate lucrurile bune făcute în acest mandat, după ce a ținut România pe drumul drept alături de partenerii noștri din UE. După ce a oprit anumite derapaje și anumite lucruri în neregulă a fostei guvernări, iată că românii au venit și au hotărât să-i susțină domnului Iohannis un al doilea mandat, un mandat bun pentru România și pentru români. Sigur că acum urmează partea de construcție, și anume un guvern care să și construiască această viziune pe care președintele a exprimat-o în programul său politic. Alegerile anticipate pot fi o soluție. Știți bine că liderul nostru, domnul prim-ministru și președinte Ludovic Orban, alți colegi din conducerea partidului au discutat în conducerea partidului au discutat în spațiul public ca o variantă foarte bună de a ne întoarce la popor, de a cere din nou votul românilor și de a merge către un nou Parlament, cu o nouă majoritate care să se apuce de treabă pentru următorii patru ani de zile cu un guvern care să aibă cu adevărat o susținere parlamentară consistentă", a spus Cristian Bușoi. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Klaus Iohannis este vechiul și noul președinte al României, arată datele EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2 realizat de CURS și Avantgarde la comanda Antena 3. Iohannis obține astfel încă un mandat de cinci ani. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Potrivit datelor valabile la ora 19.30, Klaus Iohannis este cotat cu 67 % din vtorui, în timp ce contracandidata PSD, Viorica Dăncilă era cotată la doar 33%.

 

×
Subiecte în articol: Cristian Busoi Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close