Antena 3 CNN Actualitate Alegeri SUA: Gigi Becali: ”Să vedeți ce bine va fi pentru România cu Trump”

Alegeri SUA: Gigi Becali: ”Să vedeți ce bine va fi pentru România cu Trump”

Alegeri SUA: Gigi Becali: ”Să vedeți ce bine va fi pentru România cu Trump”
09 Noi 2016   •   14:44

Alegeri SUA. Gigi Becali a fost singurul afacerist român care a fost pe punctul să se asocieze cu noul președinte al Statelor Unite ale Americii. Patronul Stelei spune că Trump i-a făcut o ofertă pentru a ridica un turn pe un teren pe care el îl deținea.

Intrat în direct la Antena 3, latifundiarul a povestit culisele negocierilor cu oamenii lui Trump.

”În 2007, oamenii lui Trump au fost la mine, am negociat, ne-am mai întâlnit încă odată și după aia s-a încheiat. Era vorba despre o clădire de birouri, de 200 de milioane investiția lui Trump pe un teren al meu parteneriat. În București. Atunci, spuneau ei că se va numi Trump-Becali, nu cred că de asta s-a stricat afacerea. Am spus că se va numi Becali-Trump, el e musafir în țara mea, eu sunt aici. Dar nu cred că de asta s-a stricat. Era un turn de birouri. Nu știu ce s-a întâmplat. N-au mai revenit”, a declarat Becali.

Gigi Becali despre victoria lui Donald Trump

Întrebat ce părere are despre președintele ales al Statelor Unite, Gigi Becali a spus că până acum nu era interesat de politica altor state. ”Pe mine niciodată nu m-a interesat cine iese președinte în altă țară. Dar pentru prima dată am fost atât de bucuros că a ieșit Trump, pentru că a dat peste nas la toți comentatorii aștia din România, politici, care spuneau ce rău o să fie pentru România. Nu, eu le spun așa: Să vedeți ce bine va fi pentru România cu Trump. pentru mine cel mai relevant a fost când Trump a spus așa: ”Cea mai mare problemă a Americii este politica corectă”. Asta spune totul”, a mai spus Gigi Becali la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Alegeri SUA Gigi Becali Donald Trump
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close