Antena 3 CNN Actualitate ”Am plasat bombe! Mulți oameni vor muri!” Alertă în mai multe spitale din București | Mobilizare generală

”Am plasat bombe! Mulți oameni vor muri!” Alertă în mai multe spitale din București | Mobilizare generală

Mobilizare generală în București! Alerte cu bombă în mai multe spitale: ”Vor exploda în câteva ore! Multă lume va muri!”.

de Ana Ciuvică    |    23 Aug 2023   •   12:32

Este vorba despre Spitalul de Oftalmologie, Spitalul Fundeni, Spitalul Marius Nasta și Spitalul Bagdasar Arseni. La fel și Institutul Ana Aslan dar și Ministerul Sănătății.

Reprezentanții spitalelor au primit mesaje prin care erau anunțați că în instituție au fost amplasate bombe: ”Am depus multe bombe în spital. Aceste bombe vor exploda în câteva ore. Multă lume va deceda!”, se arată în mesaje. 

Potrivit informațiilor Antena 3 CNN, nu ar exista elemente care să susțină amenințarea. 

Autoritățile fac deja verificări în instituții și urmează să se stabilească cine este cel care a trimit mesajele dar și dacă este vorba despre o alertă falsă. 

”În urma verificărilor efectuate în incinta Spitalului cu personalul propriu și cel al firmei de pază nu se constată existența vreunui echipament, colet sau bagaj suspect.

Reprezentanți ai Secției 15 Politie s-au deplasat de asemenea la SCUBA pentru masuri specifice.

Activitatea Spitalului se desfășoară în continuare în parametri normali”, au transmis reprezentanții Spitalului Bagdasar Arseni. 

×
Subiecte în articol: alerta bomba
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close