Antena 3 CNN Actualitate Alertă cu bombă la mall, în Constanţa. Bărbatul care a alertat autoritățile, amendat

Alertă cu bombă la mall, în Constanţa. Bărbatul care a alertat autoritățile, amendat

Mall-ul din Constanţa a fost evacuat în urma unei alerte cu bomba. La faţa locului intervin poliţiştii şi pirotehniștii.

Alertă cu bombă la mall, în Constanţa. Bărbatul care a alertat autoritățile, amendat
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Marian Ilie
de Claudia Popovici    |    14 Aug 2022   •   18:13

Update 20:00: Alerta cu bombă de la mall a fost falsă. Bărbatul care a alertat autoritățile, amendat

Alerta cu bombă de duminică după-amiaza de la mall-ul din Constanța a fost falsă. Polițiștii l-au amendat pe bărbatul care a alertat autoritățile cu 4.000 de lei.

Potrivit IPJ Constanța, în urma examinării complexului comercial nu au fost identificate elemente de interes pirotehnic, iar activitatea mall-ului a fost reluată.

Polițiștii l-au condus la sediul Secției 4 pe bărbatul care a apelat numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Bărbatul, de 33 de ani, este cunoscut cu afecțiuni psihice, informează Mediafax. 

Acesta a fost amendat cu 4.000 de lei. De asemenea, a fost luată măsura internării la Secția de Neuropsihiatrie Palazu Mare, în vederea efectuării unor examinări medicale de specialitate.

La activități au participat pirotehniști ai Serviciului Român de Informații, pirotehniști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști, echipaje ale ISU și jandarmi.

 Alertă cu bombă la mall, în Constanţa

Din primele informaţii alerta a fost dată prin apel la 112 de către un bărbat care a anunţat că există o bombă plasată în mall-ul din Constanţa. Acesta nu a dat mai multe detalii.

În acest moment centrul comercial a fost evacuat, iar poliţiştii, pompierii şi geniștii sunt în interior şi fac cercetări.

La scurt timp, individul care a dat alerta cu bomba a fost identificat de către poliţişti şi urmează să dea declarații.

Potrivit surselor Antena 3, individul nu se afla în mall la momentul apelului.

×
Subiecte în articol: alerta bomba mall Constanța apel 112
Parteneri
Afaceristul turc şi-a recunoscut crima!
x close