Antena 3 CNN Actualitate Alertă cu bombă în Sectorul 1 din Bucureşti, din cauza unui bagaj abandonat lângă Cercul Militar

Alertă cu bombă în Sectorul 1 din Bucureşti, din cauza unui bagaj abandonat lângă Cercul Militar

Este alertă în Sectorul 1, din cauza unui bagaj suspect. Printr-un apel la 112 s-a anunţat că pe strada Vasile Milea a fost descoperit un bagaj abandonat. Pirotehniştii au blocat accesul în zonă pentru a se asigura că bagajul nu reprezintă un pericol.

Alertă cu bombă în Sectorul 1 din Bucureşti, din cauza unui bagaj abandonat lângă Cercul Militar
Sursa foto: Antena 3
de Radu Tiliță    |    31 Iul 2022   •   14:15

Astăzi, 31 iulie 2022, în jurul orei 12:30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 3 Poliție a fost sesizată, despre faptul că pe o stradă din Sectorul 1 se află un bagaj suspect.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Capitalei, precum și echipaje de prim ajutor.

De asemenea, sunt prezenți specialiști din cadrul SRI și grupa pirotehnică din cadrul SIAS, pentru efectuarea de verificări specifice.

"Este un bagaj abandonat chiar în faţa Cercului Militar din Capitală. Poliiştii intervin la faţa locului, pirotehniştii au ajuns şi au început procedura de scanare a bagajului, să vadă dacă se află ceva în interior. La faţa locului au ajuns şi cinci echipaje de pompieri care aşteaptă noi ordine", a transmis Radu Tiliţă, reporter Antena 3.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close