Antena 3 CNN Actualitate Alertă în București! Femeie amenințată cu moartea | Atacatorul s-a baricadat în casă

Alertă în București! Femeie amenințată cu moartea | Atacatorul s-a baricadat în casă

Este alertă în Capitală! Un bărbat a amenințat o femeie cu moartea apoi s-a baricadat în propria casă. Forțe impresionante de ordine intervin chiar în aceste momente.

de Georgiana Murgilă    |    08 Ian 2024   •   10:50

Este vorba despre un incident petrecut pe Șoseaua Viilor, în această dimineață.

Un bărbat a amenințat că își omoară vecina. Din fericire, femeia a reușit să scape din mâinile agresorului, să ajungă pe scara blocului și să sune la 112. 

În urma incidentului, atacatorul s-a baricadat în propria casă. Din primele informații, acesta este fost polițist. 

Georgiana Murgilă, senior editor Antena 3 CNN, a explicat  care este situația în acest moment. 

”Este o situație extrem de tensionată acolo. Mai mulți negociatori au ajuns deja la fața locului și încearcă să îl determine pe bărbat să deschidă ușa polițiștilor și să nu recurgă la vreun gest extrem.

Bărbatul s-a manifestat, în această dimineață, extrem de violent, cel puțin verbal, față de vecina lui pe care ar fi amenințat-o cu moartea.

Femeia a reușit să scape, să meargă în scara blocului și să apeleze numărul de urgență 112. Mai mulți polițiști au ajuns imediat la fața locului iar acum încearcă să stea de vorbă cu bărbatul, care refuză însă să colaboreze”, a explicat Georgiana Murgilă.

”În această dimineață, 8 ianuarie 2024, în jurul orei 05.55, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 18 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, un bărbat ar fi distrus geamul de la intrarea în locuința unei femei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind efectuată cercetarea la fața locului.

Ulterior, Secția 18 Poliție a fost sesizată, din nou, cu privire la faptul că bărbatul ar fi amenințat victima cu acte de violență și s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu polițiștii care au revenit la adresă.

Din cercetări, s-a stabilit că acesta ar mai fi amenințat-o pe femeie și în alte situații cu  acte de violență.

Astfel, la fața locului s-a deplasat echipa din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și o echipă de negociatori.

La acest moment activitățile sunt în desfășurare”, se arată în comunicatul Poliției. 

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close