Antena 3 CNN Actualitate Alertă în Capitală! 2.000 de suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti au ajuns pentru meciul cu CSA Steaua

Alertă în Capitală! 2.000 de suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti au ajuns pentru meciul cu CSA Steaua

Este alertă în Capitală după ce aproximativ 2.000 de suporteri ai echipei Petroul Ploieşti au ajuns pentru meciul cu CSA Steaua. Jandarmii au descins în Gara de Nord şi au percheziţionat fiecare suporter. Partida se va disputa astăzi, pe stadionul "Steaua", de la ora 14.30, fiind pentru prima dată când cele două echipe se întâlnesc pe noua arenă din Ghencea.

Alertă în Capitală! 2.000 de suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti au ajuns pentru meciul cu CSA Steaua
Sursa foto: Gabi Dima/Facebook
de Mădălina Ignat    |    Iulia Gorgorin    |    02 Apr 2022   •   14:01

Mii de suporterii Petrol Ploieşti au ajuns în Gara de Nord pentru meciul care va avea loc astăzi, pe stadionul Ghencea din Bucureşti.

Aceştia au ajuns în jurul orei 11:30. Jandarmii s-au mobilizat şi au întâmpinat la gară şi nu i-au lăsat să coboare din tren înainte ca toți ceilalți călători să coboare din vagoane și să elibereze peronul.

După ce au scandat împotriva adversarilor, aceştia au aruncat cu fumigene, dar şi cu mai multe petarde. Din fericire, niemni nu a fost rănit.

Suporterii au ajuns pe stadionul Ghencea cu mai multe autobuze.

Numărul jandarmilor care asigură ordinea publică este unul impresionant. Este o adevărată desfăşurare de forţe, pentru ca nimeni să nu fie rănit şi să existe incidente.

Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a acestui eveniment sportiv, Jandarmeria Capitalei a adus câini, dar şi cai.

Acesta este al 99-lea meci pe care echipa de Petrolul Ploieşti îl joacă astăzi, suporterii spunând că este un meci foarte important şi speră să obţină victoria.

Peste 7.000 de spectatori sunt anunţaţi la meciul Steaua-Petrolul.

Unul dintre suporteri susţine într-o postare pe Facebook, că jandarmii au venit "înarmați ca la război".

Un nou abuz făcut de Jandarmeria Bucuresti Înarmați ca la război...

Posted by Gabi Dima on Saturday, 2 April 2022

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close