Antena 3 CNN Actualitate Alerta cu bombă din centrul Capitalei a fost falsă. Restricțiile din zona Tineretului au fost ridicate

Alerta cu bombă din centrul Capitalei a fost falsă. Restricțiile din zona Tineretului au fost ridicate

Alerta cu bombă din centrul Capitalei a fost falsă. Restricțiile din zona Tineretului au fost ridicate
22 Iun 2017   •   12:49

Update: Alerta din zona Tineretului a fost falsă. Verificările făcute s-au încheiat, fără a fi găsit vreun explozitiv exploziv.

Potrivit politiștilor, restricțiile în zonă au fost ridicate, pirtotehniștii stabilind că alerta a fost falsă. Panica s-a instaurat în zonă, în jurul orei 9.00, după ce s-a primit un telefon la 112.

Știre inițială: Alertă cu bombă în centrul Capitalei. Joi dimineață, în jurul orei 09:00, a fost anunțat la 112 că într-un magazin din Sectorul 4 al Capitalei ar exista un dispozitiv exploziv. Poliția a ajuns la fața locului și au fost luate măsurile de evacuare a celor aflați în zonă.

Traficul în zonă a fost restricționat. Specialiștii pirotehniști efectuează verificări în acest moment în zona Tineretului, pentru a se afla cu exactitate dacă în interiorul acelui magazin se află un dispozitiv exploziv.

Totodată, anchetatorii încearcă să afle și persoana care a dat alarma. Dacă se dovedește a fi o alertă falsă, vinovatului i se va întocmi dosar penal.

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close