Antena 3 CNN Actualitate Alertă cu bombă la cazinoul din Constanţa: Faleza, evacuată de urgenţă (VIDEO)

Alertă cu bombă la cazinoul din Constanţa: Faleza, evacuată de urgenţă (VIDEO)

Alertă cu bombă la cazinoul din Constanţa: Faleza, evacuată de urgenţă (VIDEO)
15 Mar 2010   •   12:59


Alertă maximă, duminică seară, la Constanţa. Faleza din zona cazinoului a fost evacuată de urgenţă în urma unui apel la 112, care anunţa amplasarea unei încărcături explozive la subsolul clădirii. Poliţişti, jandarmi şi angajaţi SRI au înconjurat imediat zona şi s-au pus pe căutări.

Oamenii legii nu au reuşit să-l găsească pe glumeţul care şi-a bătut joc de timpul şi de banii lor. Pirotehnişti, trupe DIAS şi jandarmi au căutat minute în şir materialul explozibil. Evident, de pomană.

În timpul căutărilor, şi zona a fost blocată. Asta i-a nemulţumit pe cei ieşiţi la o plimbare pe faleză. Totuşi unii, mai înţelegători, au ştiut că aşa se procedează în astfel de situaţii şi s-au conformat.

Autorităţile sunt acum pe urmele celui care i-a pus în alertă fără niciun motiv. Dacă va fi depistat, acesta riscă o condamnare între 5 şi 10 ani pentru comiterea de acte de terorism.

Autorităţile constănţene sunt însă obişnuite cu astfel de situaţii. În urmă cu un an şi jumătate, nu exista practic zi fără astfel de alerte. După 14 apeluri anonime şi false, poliţiştii au depistat o femeie care punea autorităţile în alertă fără motiv. În urma expertizelor psihiatrice, s-a dovedit că apelanta avea probleme mintale.



Observator



×
Subiecte în articol: alerta bomba cazino
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close