Antena 3 CNN Actualitate Alerta cu bombă la Curtea de Apel București a fost falsă

Alerta cu bombă la Curtea de Apel București a fost falsă

Alerta cu bombă la Curtea de Apel București a fost falsă
Sursa foto: foto: Antena 3
19 Feb 2018   •   14:43

Update: Alerta cu bombă de la Curtea de Apel Bucureşti s-a dovedit falsă, în urma controalelor desfăşurate în clădire, anunţă Poliţia Română, care precizează că vor fi făcute verificări pentru găsirea bărbatului care a sesizat prin 112 existenţa unui dispozitiv exploziv şi vor fi luate măsurile care se impun.

Știre inițială: Poliţia Capitalei a anunţat, luni, că o persoană necunoscută a informat la 112 despre existenţa unui sistem exploziv în incinta Curţii de Apel Bucureşti.

Potrivit sursei citate, au fost luate măsuri din competenţă şi urmează ca Biroul Pirotehnic al IGPR să desfăşoare activităţile specifice acestei situaţii. Apelul a fost primit în jurul orei 12,20.

Palatul de Justiţie, unde funcţionează Curtea de Apel Bucureşti şi Judecătoria Sector 5, a fost evacuat, au informat reprezentanţii CAB.

"M-a îngrijorat ce am auzit în emisiune, că apelul ar fi fost dat la 12.20. Reacția, din punctul meu de vedere, a fost destul de lentă. Noi eram într-o ședință și am fost anunțați abia la 12.35. Mă uit și străzile sunt extrem de aglomerate. Toată clădirea este evacuată. Singurul punct forte al jandarmeriei a fost modul în care a fost evacuată clădirea, dar mă preocupă pe unde or să vină geniștii. Ar trebui instalat un sistem de alarmă în fiecare încăpere", a spus avocatul Mihnea Stoica, aflat în clădire în momentul respectiv. 

 

×
Subiecte în articol: alerta bomba Curtea de Apel
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close