Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Alertă cu bombă la un centru comercial din București. Centrul a fost evacuat de urgență

UPDATE. Alertă cu bombă la un centru comercial din București. Centrul a fost evacuat de urgență

UPDATE. Alertă cu bombă la un centru comercial din București. Centrul a fost evacuat de urgență
31 Dec 2016   •   17:05

UPDATE: Alerta de la centrul comercial din Capitală a fost falsă. Pirotehniștii nu au găsit niciun pachet suspect.

----------------------------

Un mall din sectorul 3 al Capitalei a fost evacuat, sâmbătă, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a susţinut că a pus mai multe bombe în centrul comercial.

"Poliţia Capitalei a fost sesizată în jurul orei 15,00 de către o persoană care nu şi-a declinat calitatea, a spus că a plantat mai multe bombe în mall-ul Park Lake, după care a închis. Din momentul efectuării apelului, la faţa locului s-au deplasat poliţişti de pe raza sectorului 3, care au început evacuarea", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaur, conform Agerpres

El a anunţat, de asemenea, că poliţiştii din cadrul serviciului pirotehnic au început verificările în toate spaţiile din mall-ul respectiv, fiind controlate toate zonele unde ar fi putut fi ascunse anumite obiecte.

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul este deviat în zonă, pe strada Liviu Rebreanu între bd. Camil Ressu şi str. Câmpia Libertăţii, pe ambele sensuri de circulaţie, dar şi pe str. Odobeşti.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: alerta bomba centru comercial evacuare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close