Antena 3 CNN Actualitate Alertă falsă cu bombă la Vama Giurgiu

Alertă falsă cu bombă la Vama Giurgiu

A fost alertă cu bombă în Vama Giurgiu. O valiză supectă a fost raportată vineri dimineaţă, la 112. Traficul în zonă a fost restricţionat până când specialiştii au constatat că a fost vorba de o alarmă falsă.

Alertă falsă cu bombă la Vama Giurgiu
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Ian 2022   •   09:52

Update:  Potrivit surse Antena 3, în urma verificărilor s-a constat că alerta a fost una falsă, în valiza respectivă fiind găsite haine.

Ştirea iniţială:

Echipele speciale s-au deplasat la fața locului pentru a face verificări.

"Apelul la 112 s-a făcut în urmă cu aproximativ o oră. Se pare că a fost raportată o valiză suspectă, în apropierea Vămii Giurgiu, mai exact lângă staţia de taxare, pe sensul de ieşire din ţară.

La faţa locului se află echipe pirotehnice ale Serviciului Român de Informaţii care pun în aplicare procedurile standard de investigare a coletului suspect.

Vorbim despre un blocaj în Vama Giurgiu, respectiv nu se poate circula nici pe centrul de ieşire, nici pe sensul de intrare. Cu siguranţă, cei de la SRI fac tot posibilul ca această alertă să fie rezolvată cât mai curând, astfel încât să poată da drumul traficului în vamă.

Nu se va circula până nu se va confirma dacă în valiză există sau nu o ameninţare reală, care ar putea să pună în pericol viaţa oamenilor", a anunţat Ana Maria Bujor, senior editor Antena 3.

Ştire în curs de actualizare...

×
Subiecte în articol: vama giurgiu alerta bomba
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close