Antena 3 CNN Actualitate Ursul văzut în apropierea unui mall din Brașov a ajuns într-o zonă împădurită - VIDEO

Ursul văzut în apropierea unui mall din Brașov a ajuns într-o zonă împădurită - VIDEO

Ursul văzut în apropierea unui mall din Brașov a ajuns într-o zonă împădurită - VIDEO
04 Dec 2018   •   17:31

Update: Ursul care a fost văzut marţi în zona cartierului Tractorul, în apropierea unui mall, se află într-o pădure lângă Dealul Lempeş, potrivit IJJ Braşov.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Braşov, Cristi Roşu, a declarat că prezenţa ursului în zona respectivă, care este nelocuită, a fost semnalată la numărul unic de urgenţă 112.

''Dacă se va mai semnala prezenţa lui, vom interveni în consecinţă'', a precizat Roşu.

Dealul Lempeş este o rezervaţie naturală de tip botanic din judeţul Braşov, situată pe teritoriile administrative ale comunelor Sânpetru şi Hărman. Rezervaţia naturală are o suprafaţă de 274 de hectare şi a fost declarată arie protejată în luna martie a anului 2000.

Ursul a fost văzut marţi la prânz alergând pe străzile din apropierea unui mall, într-o zonă aglomerată din municipiul Braşov.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a transmis un mesaj cu scopul de a înştiinţa populaţia din cartierul Tractorul, unde a fost văzut animalul.

Știre inițială: Un urs a fost văzut marţi, la prânz, alergând pe străzile din apropierea unui mall, într-o zonă aglomerată din municipiul Braşov. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a transmis un mesaj cu scopul de a înştiinţa populaţia din cartierul Tractorul, unde a fost văzut animalul. 

Echipajele Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) au depistat ursul în apropierea unei societăţi comerciale, aflată în zona centurii ocolitoare a Braşovului. 

''Echipajele noastre sunt în zonă, dar se pare că ursul a intrat într-un lan de porumb, deplasându-se spre localitatea Hărman. Echipajele noastre rămân în zonă'', a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Braşov, Cristi Roşu. 

”Nu noi suntem cei care gestionăm aceste situații, sunt la fața locului echipe ale Jandarmeriei, DSV, ccoalele silvice din zonă” a adăugat acesta.

 

×
Subiecte în articol: urs Brașov
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close