Antena 3 CNN Actualitate Alertă în Capitală! O adolescentă, care intenționa să-și pună capăt zilelor, a fost salvată de polițiști

Alertă în Capitală! O adolescentă, care intenționa să-și pună capăt zilelor, a fost salvată de polițiști

Alertă în Capitală! O adolescentă, care intenționa să-și pună capăt zilelor, a fost salvată de polițiști
13 Sep 2019   •   08:10

Alertă în Capitală după ce o fată de 17 ani a sunat la Telefonul Copilului şi a ameninţat că îşi pune capăt zilelor. A spus că nu mai suportă să fie abuzată de tatăl ei vitreg şi că e decisă să-şi pună planul sinucigaş în aplicare. 

Alerta s-a dat in momentul în care fata a sunat la dispeceratul Telefonului Copilului si a spus ca se va sinucide deoarece a fost abuzată în mod repetat şi nimeni nu a ajutat-o. 

„Aseară în jurul orei 19, o adolescentă de 17 ani ne-a sunat în stare gravă. Luase două folii de medicamente antidepresive și băuse alcool. Ne-a spus că nu vrea să moară singură. Așadar demersul de a-și lua viața era foarte bine conturat pentru ea. Avea doar nevoie să stea de vorbă cu noi la celălalt capăt al firului”, a explicat Cătălina Surcel, președintele Asociației Telefonul Copilului.

Cu fata la telefon, psihologii au sunat la Poliţie. Un echipaj s-a indreptat catre callcenter, iar altul a încercat să o localizeze pe fata cât mai repede. 

Psihologii şi politistii au reusit sa o convinga pe fata sa deschida usa. 

După minute dramatice, fata a fost găsită şi transportată la spital, în stare gravă.

După ce starea ei se va ameliora, polițiștii o vor audia.

×
Subiecte în articol: adolescenta Capitală alerta
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close