Antena 3 CNN Actualitate Alertă în Caracal! O altă adolescentă, în vârstă de 13 ani, a fost dată dispărută

Alertă în Caracal! O altă adolescentă, în vârstă de 13 ani, a fost dată dispărută

Alertă în Caracal! O altă adolescentă, în vârstă de 13 ani, a fost dată dispărută
24 Noi 2019   •   14:16

O fată în vârstă de 13 ani din Caracal, beneficiară a măsurii de protecţie socială la un centru de zi din Slatina, este căutată duminică de poliţişti, după ce a părăsit centrul fără acordul personalului şi nu s-a mai întors.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, este pentru prima dată când minora a părăsit centrul fără a reveni.

"La data de 23 noiembrie, ora 20,15, angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie Copilului Olt au sesizat faptul că Zamfir Florentina, de 13 ani, beneficiară a măsurii de protecţie socială la Centrul de zi pentru minori din municipiul Slatina, a părăsit centrul fără acordul personalului, iar până în prezent nu s-a întors. Semnalmente: înălţime 1,50-1,55 m, greutate 40 kg, ochi verzi, păr blond tuns până la umeri, fără semne particulare. La data plecării purta un pulover albastru, blugi albaştri peste care avea o rochie galbenă cu verde, iar în picioare purta tenişi negri", se precizează într-un comunicat IPJ Olt.

Persoanele care pot oferi informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze la numărul 112.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Caracal adolescenta alerta disparuta
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close