Antena 3 CNN Actualitate Alertă în județul Iași. Un copil de cinci ani a dispărut de două zile

Alertă în județul Iași. Un copil de cinci ani a dispărut de două zile

Alertă în județul Iași. Un copil de cinci ani a dispărut de două zile
Sursa foto: Foto: Pixabay
03 Iun 2016   •   13:00

Este alertă în județul Iași. Un copil de cinci ani a dispărut miercuri la prânz, iar de atunci forțele de ordine îl caută aproape fără oprire. A fost trimis în zonă inclusiv un elicopter, dar vremea a îngreunat căutările, scrie Digi24.

Alarma s-a dat miercuri seară în comuna Țibana, din județul Iași. Părinții unui copil de 5 ani au sunat la 112 și au anunțat că fiul lor a dispărut în jurul prânzului. De atunci îl caută disperați. Băiatul plecase împreună cu frații lui la locuința unui vecin, dar, pentru că ar fi fost obraznic, a fost alungat. A plecat spre casă, dar nu a mai ajuns.

„Mi-a dispărut copilul la două, eu l-am căutat până în jur de ora opt. Am căutat să nu fac probleme, poate îl găsesc, nici gând n-am avut să nu găsesc copilul”, spune Mihai Nacu, tatăl băiatului dispărut.

„Mai pleca la vecini, mult se ducea pe deal, acolo, la vecini, dar că să plece pe stradă sau să plece aiurea nu a plecat niciodată”, afirmă mama băiatului dispărut.

Imediat, autoritățile au format echipe de căutări.

50 de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari l-au căutat în împrejurimi, iar un elicopter a survolat timp de o oră zona. Ploaia a îngreunat, însă, căutările.

„Salvăm un suflet de copil nevinovat, că părinții..vai de capul lor, săracii. De asta am venit încoace. Am căutat pe cursul apei, prin tufișuri”, spune un voluntar.

Polițiștii au deschis o anchetă și nu exclud nicio variantă.

×
Subiecte în articol: Iași alerta copil disparut cautari
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close