Antena 3 CNN Actualitate Alertă în Sfântu Gheorghe. Bagaj suspect, găsit în centrul orașului

Alertă în Sfântu Gheorghe. Bagaj suspect, găsit în centrul orașului

Alertă în Sfântu Gheorghe. Bagaj suspect, găsit în centrul orașului
12 Ian 2017   •   22:41

Update: Geanta suspectă găsită joi seară în centrul municipiului Sfântu Gheorghe, care a alertat forţele de ordine, nu conţinea obiecte periculoase. 

Obiectul a fost ridicat de echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii, iar circulaţia în zona centrală a fost reluată. 

'Nu se afla nimic în acel bagaj. Se poate circula acum în zona respectivă', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Covasna, Petronela Corodeanu. 

Știre inițială

Forţele de ordine au securizat joi seară centrul municipiului Sfântu Gheorghe, după ce în zonă a fost găsit un bagaj suspect. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Covasna, Petronela Corodeanu, a declarat pentru AGERPRES că în perimetrul cuprins între Primăria Sfântu Gheorghe şi fostul sediu al Băncii Naţionale a fost găsit un "bagaj care pare suspect", iar zona a fost securizată până la elucidarea situaţiei. 

La ora actuală, mai multe străzi din zonă sunt blocate de maşini cu girofar, oprite pe mijlocul drumului. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Marius Tolvaj, a precizat că la faţa locului se află, preventiv, o maşină de intervenţie cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: alerta bagaj suspect sfantu gheorghe
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close