Antena 3 CNN Actualitate Alertă în Tulcea: Jaf ca-n filme cu focuri de armă la o sală de jocuri

Alertă în Tulcea: Jaf ca-n filme cu focuri de armă la o sală de jocuri

Scene incredibile au fost surprinse în localitatea Greci, din județul Tulcea. Un bărbat cu fața acoperită de o cagulă a jefuit o sală de jocuri mecanice după ce l-a amenințat pe singurul angajat cu un pistol.

Alertă în Tulcea: Jaf ca-n filme cu focuri de armă la o sală de jocuri
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    15 Iul 2020   •   09:04

A reușit să ia aproximativ 5.000 de lei din casierie și din aparatele de joc de noroc. Angajatul sălii a apăsat pe butonul de panică, iar un agent de la firma de pază a ajuns chiar în momentul în care hoțul ieșea pe ușă.

Pentru a scăpa, atacatorul a tras mai multe gloanțe asupra agentului care a fost rănit ușor în zona capului. Sunt filtre acum în tot județul Tulcea. Anchetatorii încearcă să îl identifice și să îl găsească pe cel care a comis jaful armat.

Episod similiar la o casă de amanet din Capitală

Un episod similar a avut loc în urmă cu câteva luni în Capitală. Casiera unei case de amanet din București a fost atacată cu brutalitate de un bărbat înarmat.

Victima a ajuns de urgenţă la spital, iar victima a fost luată de Poliţie şi dusă la audieri. La momentul închiderii casei de amanet, femeia a fost atacată cu o armă. Asupra bărbatului imobilizat ar fi fost găsit un pistol de tip airsoft.

 

 

×
Subiecte în articol: sala jocuri Tulcea jaf
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close