Antena 3 CNN Actualitate Alertă la Baia Mare: Doi deţinuţi au evadat!

Alertă la Baia Mare: Doi deţinuţi au evadat!

Este alertă în Baia Mare. Doi tineri de 21 de ani din Ucraina au evadat azi-noapte din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș şi sunt căutaţi de zeci de poliţişti, mascaţi şi jandarmi.

Alertă la Baia Mare: Doi deţinuţi au evadat!
de Dana Musceleanu    |    01 Oct 2020   •   08:21

Oamenii legii au organizat filtre atât în municipiul Baia Mare, cât și în tot județul, iar cei care pot dau informaţii despre cei doi bărbaţi sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţă 112.

Tinerii sunt acuzaţi de trafic de imigranţi şi contrabandă.

Unul dintre tineri are 1,80 metri înălțime, ochi albaștri, păr blond tuns scurt, iar la momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un tricou vișiniu, pantaloni trening negri cu dungă albă și era încălțat cu șlapi.

Al doilea tânăr are 1,70 metri înălțime, ochi albaștri, păr șaten tuns scurt. La momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un hanorac verde-negru, pantofi sport de culoare negru, șapcă culoare neagră, pantaloni trening negri.

Polițiștii cer sprijinul populației pentru a-i prinde pe cei doi evadați, iar cei care îi văd sunt rugați să sune de urgență la 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

×
Subiecte în articol: Baia Mare
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close