Antena 3 CNN Actualitate Alertă la Curtea de Apel Brașov din cauza COVID-19! Activitatea instituției a fost suspendată

Alertă la Curtea de Apel Brașov din cauza COVID-19! Activitatea instituției a fost suspendată

Un angajat de la Curtea de Apel Brașov a fost infectat cu coronavirus, motiv pentru care, vineri, activitatea instituției a fost suspendată.

Alertă la Curtea de Apel Brașov din cauza COVID-19! Activitatea instituției a fost suspendată
Sursa foto: Facebook
de Claudia Simion    |    24 Iul 2020   •   11:45

Conform unui comunicat al Curții de Apel Brașov, angajatul instituției a fost despitat, joi, pozitiv cu COVID-19.

„În ziua de 24 iulie 2020 activitatea de judecată în sediul Curţii de Apel Braşov se suspendă. În aceeaşi dată se suspendă programul cu publicul al compartimentelor arhivă, registratură, Biroul de informare şi relaţii publice”, a decis conducerea Curții de Apel, potrivit Mediafax.

Astăzi se face dezinfectarea generală a sediului Curţii de Apel Braşov pentru a elimina riscul de infectare cu coronavirus.

Cauzele care au fixat vineri termen de judecată pe rolul Curţii de Apel Braşov vor fi amânate, iar cele urgente vor fi dezbătute în sala de ședințe P22, de la parterul imobilului, iar procurorul, grefierul, jandarmul, avocatul, aprodul, precum şi participanţii la proces sunt obligaţi să poarte integral echipamentul de protecţie pus la dispoziţie de Curtea de apel, au mai transmis reprezentanții instituției.

Record de cazuri noi de coronavirus în România

Până în acest moment, în România, au fost confirmate în total 41.275 de cazuri de coronavirus. Dintre acestea,  24.862 sunt cazurile pacienților vindecați, iar 2.126 ai celor decedați.

Un nou record a fost raportat în România în privința coronavirus. Grupul de Comunicare Stategică a anunțat, joi, alte 1.112 de noi cazuri de infecție cu coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai mare număr de cazuri zilnice din țara noastră de la începutul pandemiei de coronavirus.

×
Subiecte în articol: Curtea de Apel Brașov coronavirus
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close