Antena 3 CNN Actualitate Alertă la metrou: Fum dens în vagoane, călătorii au apăsat butonul de panică (VIDEO)

Alertă la metrou: Fum dens în vagoane, călătorii au apăsat butonul de panică (VIDEO)

Alertă la metrou: Fum dens în vagoane, călătorii au apăsat butonul de panică (VIDEO)
06 Dec 2019   •   09:59

Echipele Metrorex au verificat vineri starea tehnică a trenului în care un călător a apăsat alarma pentru a anunţa o degajare de fum şi au constatat că în realitate a fost vorba de o degajare de praf, introdusă în salonul trenului prin sistemul de ventilaţie, la staţia Eroilor, întrucât în zona respectivă se desfăşoară lucrări, potrivit unui comunicat al Metrorex.

Astfel, sesizarea de degajare de fum nu s-a confirmat, potrivit Metrorex. La scurt timp după declanşarea alarmei, personalul companiei a acţionat, conform procedurilor în vigoare, în scopul prevenirii oricăror eventuale pericole, menţionează sursa.

Circulaţia trenurilor de metrou nu a suferit modificări, iar siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment, se menţionează în comunicatul companiei.

----------------------------

Călătorii care circulau vineri dimineața cu metroul din București au avut parte de momente de panică. Martorii spun că fumul dens a apărut în ultimele vagoane ale metroului ce circula în direcţia Anghel Saligny.

Aceștia au apăsat butonul de panică și au deschis geamurile, din cauza fumului dens din vagoane.

Martorii spun că fumul dens a apărut în ultimele vagoane ale metroului ce circula în direcţia Anghel Saligny, informează Digi 24.ro

×
Subiecte în articol: fum metrou
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close