Antena 3 CNN Actualitate Alertă pe litoral, după ce zeci de tineri au fost prinşi cu substanţe interzise la festivalurile de la malul mării

Alertă pe litoral, după ce zeci de tineri au fost prinşi cu substanţe interzise la festivalurile de la malul mării

Anul acesta, festivalurile de pe malul mării sunt puse sub semnului consumului de droguri. Pentru zeci de tineri, petrecerea s-a termina mai vreme, după ce au fost dați afară din festival, fiind prinși cu substanțe ilegale.

de Alexandra Axinia    |    28 Apr 2023   •   12:39

Jandarmii sunt în alertă maximă pe litoral. Peste 20 de tineri au fost prinși cu droguri până acum. Un cetățean străin a fost săltat chiar cu plicul în mână, iar un alt turist au fost găsit pe jos inconștient.

Pe bandă rulantă, așa sunt scoși tinerii din festival de la Mamaia. Până la acest moment, peste 20 de tineri au fost prinși cu substanțe interzise. Chiar la intrarea în festival se află mai mulți jandarmi care fac verificări și care îi percheziționează pe tineri pentru a vedea dacă au asupra lor aceste substanțe interzise. 

Zeci de forțe de ordine sunt pe litoral și fac verificări, atât la intrarea în festival, cât și în corturile de la care răsuna muzica. Zeci de tineri au ales să petreacă în Mamaia și spun că vor face asta cât va ține festivalul. 

Citește șiPetrecere cu boxe și microfon în Gara de Nord din București. Mii de tineri au plecat deja spre litoral

Totuși, pentru zeci de tineri distracția s-a terminat în această dimineață, atunci când au fost prinși cu aceste substanțe. 

La festival sunt prezenți și inspectorii antidrog care încearcă să țină acest fenomen sub control.

×
Subiecte în articol: tineri drogați festival litoral
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close