Antena 3 CNN Actualitate ALERTĂ pe litoral. 10 din cei 17 tineri din Vaslui care s-au distrat la malul mării sunt infectați cu coronavirus

ALERTĂ pe litoral. 10 din cei 17 tineri din Vaslui care s-au distrat la malul mării sunt infectați cu coronavirus

Apar informații noi în cazul celor 17 tineri care s-au distrat pe litoral în timp ce una dintre adolescentele din grup aștepta rezultatul unui test COVID. 10 dintre ei au fost depistați pozitiv cu SARS-CoV-2 la Spitalul din Bârlad acolo unde au fost aduși de la Costinești.

ALERTĂ pe litoral. 10 din cei 17 tineri din Vaslui care s-au distrat la malul mării sunt infectați cu coronavirus
de Laura Dinu    |    06 Aug 2020   •   08:12

Autoritățile sunt în continuare în alertă iar anchetele continuă în ambele județe. Atât în Vaslui, acolo unde fata s-a infectat în urma petrecerii de la majorat, la care a participat alături de alți 39 de adolescenți, dar și la Constanța, unde atât ea, cât și contacții ei, s-au distrat fără să știe rezultatul testului COVID.

A plecat la mare fără să mai aștepte rezultatul testului

Vă reamintim că una dintre fete efectuase testul COVID-19 şi nu a mai avut răbdare să aștepte testul. Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui, la Costineşti,  tinerii s-au cazat la vile şi la pensiuni particulare.

În cursul zilei de 3 august, rezultatele testelor COVID-19 au confirmat că tânăra este infectată cu virusul SARS-CoV-2. În aceeaşi zi, tatăl adolescentei, care lucrează la SAJ Vaslui a mers pe litoral cu o ambulanţă pentru a-şi aduce fiica la spitalul din Bârlad, unitatea suport pentru pacienţii COVID-19 din judeţul Vaslui, potrivit Adevărul.

Adolescenta a fost evaluată de medici şi ulterior a fost izolată la domiciliu, alături de familia sa. O altă tânără prezentă şi ea la majorat şi ulterior pe litoral a primit marți confirmarea că are COVID-19.

×
Subiecte în articol: adolescenti
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close