Antena 3 CNN Actualitate Alertă pe litoral. Angajata unei terase din Vama Veche, confirmată cu Covid-19

Alertă pe litoral. Angajata unei terase din Vama Veche, confirmată cu Covid-19

Angajata unei terase din Vama Veche a fost confirmată cu Covid-19, sâmbătă. Femeia este din București și lucra ca barman în stațiunea renumită pentru petrecerile sale.

Alertă pe litoral. Angajata unei terase din Vama Veche, confirmată cu Covid-19
Sursa foto: hepta
de Cristina Tudorache    |    20 Iun 2020   •   22:43

După confirmarea cazului de Covid-19 din Vama Veche, polițiștii s-au deplasat la fața locului și i-au cerut proprietarului să închidă terasa și să-și trimită angajații în izolare pentru 14 zile, relatează Focus Press.

Primele cazuri înregistrate în rândul angajaților sezonieri de pe litoral nu sunt surprinzătoare. În presă au apărut deja mai multe materiale video în care se observă că distanțarea socială și normele de igienă nu sunt respectate de unii turiști, în special de petrecăreții care aleg terasele. 

Distanțarea socială nu se respectă în stațiunile de pe litoral

Sămbătă seara, în Mamaia zeci de persoane au încins o horă în fața unei terase din care răsuna muzică de petrecere. Oamenii nu purtau măști și nici nu respectau distanțarea socială, atingându-și mâinile în timpul dansului.

În Constanța, de la începutul pandemiei au fost confirmate 352 de persoane infectate cu Covid-19. Dintre acestea, 313 bolnavi s-au vindecat, iar 19 persoane au pierdut lupta cu viața.

×
Subiecte în articol: terasa Vama Veche coronavirus
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close