Antena 3 CNN Actualitate Alertă pe Marea Neagră: o ambarcaţiune cu şase români a rămas blocată în larg

Alertă pe Marea Neagră: o ambarcaţiune cu şase români a rămas blocată în larg

Este alertă în Marea Neagră, după ce o ambarcațiune a rămas blocată în larg. Potrivit primelor informații, velierul la bordul căruia se află șase români ar fi rămas fără combustibil. O navă de salvare a plecat deja pentru a-i recupera pe pasageri.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iul 2023   •   18:40

Operațiunea de salvare este în plină desfășurare la ora actuală. S-a ajuns la oameni și sunt asistați. Ba mai mult, nava este ajutată să ajungă la mal. Ei bine, intervenția a fost pornită acum aproximativ o oră, când s-a făcut apel la autorități. Este vorba despre un velier aflat la 13 mile marine de Mangalia. Era aflat în dificultate, cu șase persoane la bord.

Oamenii și-au dat seama că este posibil să rămână fără combustibil și să nu mai ajungă la mal, motiv pentru care, au solicitat ajutorul autorităților. 

Sartea este nava care a ajuns și le oferă asistență și îi și remorchează la mal. Situația este cu atât mai periculoasă cu cât la bordul navei se află atât adulți, cât și copii, iar oamenii și-au dat seama că pot fi în pericol. Mai mult decât atât, marea este foarte agitată în zonă, așa că a fost nevoie de intervenția autorităților ca oamenii să ajungă la mal. 

Mai mult, îi avertizează pe cei care pleacă la drum să se informeze atât asupra condițiilor meteo, cât și asupra condițiilor mării în momentul de față. 

×
Subiecte în articol: Marea Neagrã ambarcatiune
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close