Antena 3 CNN Actualitate Alertă la Strasbourg: europarlamentarii au fost informați că apa primită la sticlă de plastic poate fi contaminată

Alertă la Strasbourg: europarlamentarii au fost informați că apa primită la sticlă de plastic poate fi contaminată

O alertă a fost primită astăzi de europarlamentari, la Strasbourg.

de Sabina Iosub    |    14 Dec 2023   •   14:46

Eurodeputații au fost informați prin sms că apa distribuită în sticle de plastic ar putea fi contaminată.

Și funcționarii instituției europene au fost avertizați, în acest sens, prin sms.

"Este vorba despre o posibilă contaminare a apei din recipientele de plastic pe care le-au primit europarlamentarii în sala de plen, dar și în birourile președintelui. 

Li se spune foarte clar celor care au primit acest SMS să nu bea din aceste sticle care se află în incinta Parlamentului European în acest moment și să urmărească mail-ul în continuare, pentru că vor primi instrucțiuni detaliate (...)

Au primit și un număr de urgență la care să sune în cazul în care au consumat deja din apa respectivă și, de asemenea, au fost alertate autoritățile naționale franceze și echipele de securitate pentru a răspunde la acest incident.

Nu știm exact ce s-a întâmplat, dar e foarte posibil ca alerta să provină de la vreun distribuitor de apă, cu referire la această posibilă contaminare a sticlelor distribuite în sala de plen, în condițiile în care vorbim despre o sesiune în desfășurare, în care se votează", a relatat Sabina Iosub, realizator Antena 3 CNN.

Ce spune sms-ul primit de membrii Parlamentului European

"Suspiciune de contaminare a apei în sticlele de distribuite în Hemiciclu și în birourile Președinției astăzi 14/12/2023.

Sunteți rugați să nu beți din nicio sticlă de apă din incinta PE din Strasbourg.

În caz de expunere: instrucțiuni detaliate care trebuie urmate vor fi trimise prin e-mail.

În caz de urgență medicală, contactați numărul de telefon 85112. Autoritățile naționale sunt informate.

Echipele de siguranță/securitate intervin la acest incident", este conținutul sms-ului primit astăzi de deputații europeni.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close