Antena 3 CNN Actualitate Aleșii cu cele mai amuzante nume din noul Parlament. Cuc, Găină sau Țapu, la un loc cu Văcaru sau Cazan

Aleșii cu cele mai amuzante nume din noul Parlament. Cuc, Găină sau Țapu, la un loc cu Văcaru sau Cazan

Aleșii cu cele mai amuzante nume din noul Parlament. Cuc, Găină sau Țapu, la un loc cu Văcaru sau Cazan
18 Dec 2016   •   18:50

Nume amuzante în noul Parlament. Românii au trimis prin votul lor din 11 decembrie în Parlament, pentru a face legi pentru ei, 465 de senatori și deputați, unii cu ștate vechi, alții boboci în Casa Poporului. Unii dintre ei cu nume amuzante, care cu siguranță vor face deliciul aleșilor, la declarațiile din plen, scrie Libertatea.

Senatorii, deputații și angajații Casei Poporului vor zâmbi de fiecare dată când vor auzi de la tribuna Parlamentului nume de obiecte, animale, păsări sau fenomene ale naturii.

Nu este o glumă. Este numele unor aleși care timp de 4 ani vor face legi pentru ca românilor să le fie mai bine. Astfel, în noul Legislativ îi vom găsi pe juna pesedistă Mirela Furtună, pe USR-ista Cristina Prună sau pe social-democratul Ioan Dârzu. Vor vota legi și guverne și liberalul Corneliu Olar, pesedista Doina Pană sau Ion Cupă.

Prin Palatul Parlamentului ar putea cânta cucul și s-ar putea auzi chiar cotcodăcitul găinii, întrucât Alexandru-Răzvan Cuc și Mihăiţă Găină sunt și ei printre noii noștri aleși. Alin Văcaru, Eugen Ţapu Nazare sau Vasile Cocoș sunt alte exemple de parlamentari cu nume haioase.

Dan Ciocan ar putea da cu ciocanul în masa de la prezidiu dacă nu-i va fi ceva pe plac. Gigel Ştirbu, Aurel Căciulă, Mircea Cazan,  Iuliana, Laura Scântei, Florin Cârciumaru sau Ion Spânu se numără printre senatorii și deputații care au nume haioase.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close