Antena 3 CNN Actualitate Alessandra Stoicescu: Plătim 40 de mil euro taxe anual, pentru pensiile voastre. Ei ce vor acum? Să nu vă mai dea banii, spunând că nu au de unde, nu?

Alessandra Stoicescu: Plătim 40 de mil euro taxe anual, pentru pensiile voastre. Ei ce vor acum? Să nu vă mai dea banii, spunând că nu au de unde, nu?

Alessandra Stoicescu: Plătim 40 de mil euro taxe anual, pentru pensiile voastre. Ei ce vor acum? Să nu vă mai dea banii, spunând că nu au de unde, nu?
19 Feb 2016   •   18:02
A fost în Antene de la momentul zero al trustului, a prezentat principalul jurnal de știri, iar acum o vedem în cursul săptămânii, de la ora 17: Alessandra Stoicescu.
 
”Noi mai facem un lucru prin care vă spunem că vă iubim. Plătim 40 de milioane de euro în fiecare an. Pentru pensiile voastre și ale părinților noștri, pentru școli, pentru spitale. Și ei ce vor acum? Să nu vă mai dea banii, spunând că nu au de unde, nu? Spuneți-mi, Antena 3 mai e aici și trebuie să rămână aici?”, a întrebat Alessandra Stoicescu.
 
Stoicescu i-a mulțumit și Marianei Rarinca, cea care, deși nu a venit la întâlnire, i-a transmis un mesaj: 
 
”Știți ce mesaj mi-a dat? Poți să plângi și de fericire, și bucurie. Îi părea rău că nu a putut să fie aici”, a spus moderatoarea emisiunii 100 de minute, de la Antena 3.

Antena 3 a invitat telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei.

Manifestaţia este o acţiune publică faţă de abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact. Antena 3 nu îşi propune ca întâlnirea să se transforme într-un miting împotriva clasei politice. 

Vedetele Antena 3 vor, în acest fel, să mulţumească pe viu, dincolo de ecranul televizorului, pentru sprijinul pe care telespectatorii l-au demonstrat în cele mai grele momente.
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close