Antena 3 CNN Actualitate Alessandra Stoicescu: „Azi am plecat acasă cu minunea noastră”

Alessandra Stoicescu: „Azi am plecat acasă cu minunea noastră”

Alessandra Stoicescu: „Azi am plecat acasă cu minunea noastră”
Sursa foto: Foto: Alessandra Stoicescu/ Facebook
de S.T.    |    01 Aug 2019   •   23:53

Alessandra Stoicescu a fost externată din spital, împreună cu fetiţa ei, pe care a născut-o în urmă cu trei zile.

Atât micuţa Sara Maria, cât şi mama ei se simt bine. Sandra a povestit că este foarte emoţionată.

„Azi am Plecat acasă cu minunea noastră. Nu știu când au trecut orele/zilele astea de la internarea la Sanador pentru nastere... sau mai bine spus cum au trecut lunile de când, de Craciun, am venit la spitalul Sanador și am aflat ca sunt insarcinata de la dr Anca Sultan. Așa a început cea mai frumoasa perioada din viata mea. Dr Sultan și dr Herghelegiu au avut incredibilă răbdare și blândețe pentru mine și Sergiu și pentru toate întrebările și îngrijorările noastre! Au șters cu buretele spaime, temeri și au luat deciziile medicale perfecte pentru ca pe 29 Iulie, la 9.02, sa ne putem strânge in brațe fetita! Nasterea și perioada de internare (alături de Sergiu Constantinescu) de 3 nopți au fost fără reproș din punct de vedere profesional, medical dar si uman! Am simțit echipa ca pe o familie, mi s-a răspuns la orice întrebare indiferent de ora și am fost perfect îngrijite și eu și copilul nostru! Mulțumesc mult dr Sultan și dr Herghelegiu, o îmbrățișare și doamnei dr anestezist Herghelegiu! Excelentă deschiderea de a te interna in rezerva cu tatăl sau alt însoțitor. Pentru noi doi a fost perfect sa ne obișnuim împreună cu nevoile fetei noastre sub ochii și cu ajutorul asistentelor și medicilor Sanador! Mulțumesc pentru tot!”, a scris Alessandra Stoicescu pe pagina sa de Facebook.

Mihai Gâdea a ales să termine emisiunea „Sinteza Zilei” cu imaginile în care Alessandra o prezintă pe micuța Sara Maria.

„Ce se întâmplă în aceste zile te frânge. Cei care trebuie să facă lumină să nu obosească. Prea multă durere pentru o zi, dar bucuria Sandrei poate v-a adus zâmbetul pe buze și lacrimile pot fi de fericire”, a spus el.

×
Subiecte în articol: Alessandra Stoicescu Sinteza Zilei
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close