Antena 3 CNN Actualitate Alessandra Stoicescu: Nu există probleme financiare legate de transferurile celor răniţi

Alessandra Stoicescu: Nu există probleme financiare legate de transferurile celor răniţi

Alessandra Stoicescu: Nu există probleme financiare legate de transferurile celor răniţi
08 Noi 2015   •   11:49

Preşedintele Fundaţiei "Mereu Aproape", Alessandra Stoicescu, a expicat, într-o intervenţie telefonică la News Magazine, că nu există probleme din punct de vedere financiar în gestionarea tragediei de la Colectiv.

 
"Vreau să lucrăm împreună în continuare în a înţelege drama prin care trec părinţii şi greutăţile pacienţilor. În aceste momente, în care eu încerc să ţin legătură cu câte familii pot, suntem toţi cei de la Fundaţie cu toţi "aparţinătorii"."
 
"Procedura este în felul următor: Există mai mutle clinici în străinătate care vin să evalueze pacienţii. Nu există probleme financiare, în timp ce noi vorbim, legate de aceste transferuri. De toate aceste cheltuieli ne-am ocupat zi şi noapte, pentru a ne asigura că odată ce pacienţii au plecat, au plecat şi părinţii, sora, fratele cu ei. Oamenii sunt deja acolo sau au luat bilete de avion. 
 
"Statul garantează transferul medical pentru toţi pacienţii transportabili. Asta este problema în acest moment. Aici este o discuţie legată de cine este transportabil şi cine nu. Noi, în acest moment, nu suntem în situaţia în care să nu putem transfera un pacient. Vorbesc despre Fundaţia "Mereu Aproape". Nu există vreo situaţie în care să nu poată pleca cineva din raţiuni financiare. Suntem mai multe organizaţii, pe lângă Fundaţia "Mereu Aproape", care ne ocupăm de aceste cazuri. Toate aceste situaţii se rezolvă, dar în condiţiile în care clinica poate primi pacientul şi, mai ales, dacă pacientul poate pleca", a explicat Alessandra Stoicescu. 

 

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close