Antena 3 CNN Actualitate Alessandra Stoicescu, schimb dur de replici cu Ionel Dancă, pe tema absenței lui Iohannis de la Consiliul European. ”Este lipsă de respect ce faceți. Credeți că ne puteți prosti”

Alessandra Stoicescu, schimb dur de replici cu Ionel Dancă, pe tema absenței lui Iohannis de la Consiliul European. ”Este lipsă de respect ce faceți. Credeți că ne puteți prosti”

Alessandra Stoicescu, schimb dur de replici cu Ionel Dancă, pe tema absenței lui Iohannis de la Consiliul European. ”Este lipsă de respect ce faceți. Credeți că ne puteți prosti”
18 Oct 2018   •   17:40

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, consideră că absența lui Klaus Iohannis de la cina informală din deschiderea Consiliului European nu reprezintă un subiect de presă și afirmă că acest lucru este poziția partidului pe care îl reprezintă.

Citește și: Klaus Iohannis a lipsit de la reuniunea primei zile a Consiliului European.

”Stârnește amuzamentul această știre. Vă înțeleg, trebuie să încercați să trageți de subiecte. Nu e un subiect. Președintele este la summit în acest moment. A avut o vizită istorică de stat în Italia, la nivelul ultimilor 45 de ani nu am mai avut o astfel de vizită (...) Mă scuzați, s-a luat vreo decizie la acea reuniune?” a spus Dancă la ”100 de minute”.

Alessandra Stoicescu a reacționat dur la afirmațiile liberalului.

”Este lipsă de respect ce faceți. Avea trecut și în programul oficial acest lucru. Dumneavoastră credeți că ne puteți prosti și v-ați permis să-mi spuneți cum să-mi fac emisiunea” a replicat Alessandra Stoicescu.

”În calitate de purtător de cuvânt vă spun că nu este un subiect. Președintele este astăzi la summit, la întâlnirea pregătitoare, aceste discuții informale au loc înainte, poziția României este cunoscută” a continuat Ionel Dancă.

”Putea să trimită o scrisoare de la Pompeii. Să știți că poșta funcționează” a conchis Alessandra Stoicescu.

”Participarea la reuniunea formală și la cea informală e o obligație” a intervenit fostul ministru de Externe Titus Corlățean.

×
Parteneri
Când avem dreptul să NU plătim facturile | Anunțul vicepreședintelui ANRE
x close