Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri în exclusivitate despre Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, săltat de mascați pentru proxenetism

Dezvăluiri în exclusivitate despre Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, săltat de mascați pentru proxenetism

După ce a fost ridicat miercuri dimineață de mascați, în cadrul unor ample percheziții efectuate într-un dosar de proxenetism, noi detalii ies la iveală despre Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. 

Dezvăluiri în exclusivitate despre Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, săltat de mascați pentru proxenetism
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    11 Noi 2020   •   18:30

Bărbatul care se prezenta drept un onorabil om de afaceri, este suspectat de implicare într-o rețea de prostituție, condusă de clanul Tâmplaru. De altfel, Alex Bodi ar fi chiar finul lui Tâmplaru. Antena 3 a obținut în exclusivitate declarația unui bărbat care a fost în conflict cu interlopii.

Mircea Ursu, luptător MMA, a descris cât de violenți sunt membrii clanului apropiat de Bodi și cum acționează aceștia în grupuri organizate.

Incidentul ar fi avut loc într-o seară, în vara anului 2015, la Băile Heculane, atunci când Mircea Rusu ar fi fost atacat cu rangi de indivizi care purtau cagule. Acesta nu a depus plângere, dar Poliția s-a autosesizat la acel moment, întreg incidentul având loc în prezența mai multor martori.

"Punct ochit punct lovit au vrut ei să fie. Au fost slabi de înger și primii 4 care au venit spre mine, am intrat eu în ei și au fugit ca niște potârnichi."

Proxeneții ăștia sunt periculoși și sunt tari doar cu femeile. Acționează în grup. Ei își arată punctul de superioritate doar în fața unei femei, că în fața unui bărbat nu au autoritate. Ei acolo sunt puternici, cu femeile, ca să poată să le țină în frâu."

Mircea Ursu, luptător MMA: "M-au atacat pe mine 14 înși și au fugit ca potârnichile"

Mircea Rusu susține că a fost atacat de clanul Tâmplaru pentru că avusese o relație "cu soția lui Clămparu", iar între cei doi interlopi există o relație tip fin-naș.

În cadrul unor operațiuni DIICOT desfășurate miercuri dimineață, Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost săltat de mascați. Acesta este suspectat că ar conduce o rețea de proxenetism. Operațiunea uriașă a avut loc în 28 de județe și în Capitală. Anchetatorii au făcut peste 380 de percheziții în 24 de dosare penale. 

Alături de Alex Bodi, sunt vizați cămătarii din Clanul Sportivilor din sectorul 4 al Capitalei și rețele de evaziune fiscală și trafic de migranți din vestul țării.

×
Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu clanul Tâmplaru
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close