Antena 3 CNN Actualitate Alex Coita: „Klaus Iohannis nu s-a bătut cu PSD, ci cu Liviu Dragnea”

Alex Coita: „Klaus Iohannis nu s-a bătut cu PSD, ci cu Liviu Dragnea”

Alex Coita: „Klaus Iohannis nu s-a bătut cu PSD, ci cu Liviu Dragnea”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
18 Iun 2019   •   14:16

Politologul Alex Coita e de părere că alegătorii lui Iohannis are trebui să-și ridice semne de întrebare pentru că fix în acest moment important al Opoziției, moțiunea de cenzură, este așa de tăcut. 

„Ar trebui ca electoratul să înțeleagă un lucru. La europarlamentare nu se schimbă Guvernul. Să înțeleagă faptul că nu se schimbă Guvernul indiferent la ce alegeri merg. Dacă voiai să aibă un Guvern de dreapta, trebuiau să meargă la alegeri în decembrie 2016", a spus Alex Coita la Antena 3. 

„A doua chestiune, legată de Klaus Iohannis. Dacă eu aș fi alegătorul care îl votează pe Iohannis, aș fi șocat de faptul că domnia sa a ieșit atât de vehement împotriva PSD și acum, în momentul practic maxim al opoziției, tace. Și tace de câteva zile. Nu mai spune nimic. Mi se pare că există o lipsă de coerență, care denotă un lucru: Klaus Iohannis nu s-a bătut cu PSD, ci cu Liviu Dragnea", a declarat Alex Coita, adăugând ulterior: „Acum că Liviu Dragnea nu mai e, Klaus Iohannis stă, cumpănește opțiunile. Nu m-ar surprinde ca domnia sa să caute inclusiv voturile PSD dacă s-ar ajunge într-un joc în trei în noiembrie 2019", a adăugat Coita. 

×
Subiecte în articol: Iohannis guvern Klaus Iohannis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close