x close

Alex Coita: „Klaus Iohannis nu s-a bătut cu PSD, ci cu Liviu Dragnea”

18 Iun 2019   •   14:16
Alex Coita: „Klaus Iohannis nu s-a bătut cu PSD, ci cu Liviu Dragnea” foto- captură Antena 3

Politologul Alex Coita e de părere că alegătorii lui Iohannis are trebui să-și ridice semne de întrebare pentru că fix în acest moment important al Opoziției, moțiunea de cenzură, este așa de tăcut. 

„Ar trebui ca electoratul să înțeleagă un lucru. La europarlamentare nu se schimbă Guvernul. Să înțeleagă faptul că nu se schimbă Guvernul indiferent la ce alegeri merg. Dacă voiai să aibă un Guvern de dreapta, trebuiau să meargă la alegeri în decembrie 2016", a spus Alex Coita la Antena 3. 

„A doua chestiune, legată de Klaus Iohannis. Dacă eu aș fi alegătorul care îl votează pe Iohannis, aș fi șocat de faptul că domnia sa a ieșit atât de vehement împotriva PSD și acum, în momentul practic maxim al opoziției, tace. Și tace de câteva zile. Nu mai spune nimic. Mi se pare că există o lipsă de coerență, care denotă un lucru: Klaus Iohannis nu s-a bătut cu PSD, ci cu Liviu Dragnea", a declarat Alex Coita, adăugând ulterior: „Acum că Liviu Dragnea nu mai e, Klaus Iohannis stă, cumpănește opțiunile. Nu m-ar surprinde ca domnia sa să caute inclusiv voturile PSD dacă s-ar ajunge într-un joc în trei în noiembrie 2019", a adăugat Coita. 

Citeşte mai multe despre:

iohannis guvern
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati