Antena 3 CNN Actualitate Alex Copil Bătrân, prieten cu Adrian Mutu, a fost reţinut de DIICOT cu o zi înainte de nuntă

Alex Copil Bătrân, prieten cu Adrian Mutu, a fost reţinut de DIICOT cu o zi înainte de nuntă

Alex Mihăilescu, cunoscut în Piteşti drept Alex Copil Bătrân, un prieten apropiat al lui Adrian Mutu, a fost reţinut de procurorii DIICOT cu o zi înainte de nuntă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mar 2024   •   11:12

Alex Mihăilescu, cunoscut drept Alex Copil Bătrân, este un personaj extrem de cunoscut în Piteşti, oraş în care a crescut alături de Adrian Mutu şi cu care a rămas prieten peste ani.

Alex Copil Bătrân a fost implicat, de-a lungul timpului, în numeroase dosare penale, în special pentru trafic de droguri. În anul 2019, Alex Copil Bătrân a fost prins în flagrant, după ce a încercat să vândă droguri unor ofiţeri sub acoperire. El a fost atunci arestat, judecat şi ulterior condamnat la închisoare.

Se pare că bărbatul a continuat să îşi deruleze afacerile cu droguri în Piteşti, astfel că în urmă cu două zile, Alex Copil Bătrân a fost, din nou, vizitat de poliţiştii Antidrog şi procurorii DIICOT. El a fost reţinut după ce anchetatorii au găsit, la percheziţii, diferite cantităţi de cocaină şi comprimate de MDMA.

Alex Copil Bătrân urma să se căsătoreasă în acest weekend. După reţinere, bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată şi a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

"Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 44 de ani, din Pitești, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că acesta, în mod repetat, ar fi comercializat droguri de mare risc (ecstasy și cocaină), către consumatori din municipiul Pitești.

Pentru administrarea probatoriului, la data de 8 martie a.c., au fost puse în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Pitești. 

Pe parcursul cercetărilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 5 grame de cocaină și 96 de comprimate de MDMA.

Bărbatul a fost condus la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, unde a fost audiat, iar după administrarea probatoriului, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

La data de 9 martie 2024, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş a dispus față de bărbat, arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție", se arată într-un comunicat al anchetatorilor.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close