Antena 3 CNN Actualitate ”Îngerii să îți vegheze drumul lin către Dumnezeu!” | El este Alex, polițistul care a murit subit la doar 31 de ani

”Îngerii să îți vegheze drumul lin către Dumnezeu!” | El este Alex, polițistul care a murit subit la doar 31 de ani

Alex a murit subit la doar 31 de ani, chiar în fața penitenciarului unde lucra.

”Îngerii să îți vegheze drumul lin către Dumnezeu!” | El este Alex, polițistul care a murit subit la doar 31 de ani
Sursa foto: Alex Dreghici / Facebook
de Laura Dinu    |    09 Ian 2024   •   11:54

Tânărul polițist, agent operativ la SASS, a murit subit luni, chiar la ieșirea din tură. Acestuia i s-a făcut rău în momentul în care a ieșit din serviciu, în fața Penitenciarului.  

Deși a fost transportat imediat la spital, bărbatul a intrat în stop cardiorespirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare.  

Urmează ca medicii legiști să stabilească cu exactitate cauza decesului.  

Alex avea 31 de ani și era agent operativ la SASS (Structura Asociată pentru Măsuri de Securitate Specială) din cadrul Penitenciarului Aiud

”Vă anunț cu mare tristeţe şi durere în suflet despre trecerea la cele veșnice, la o vârstă prea tânără, a colegului nostru, Dreghici Alexandru Cristian, care activa în cadrul grupei SASS, din cadrul Penitenciarul Aiud. 

Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea familiei, rudelor și apropiaților. Noi, colegii lui, împărtășim această mare pierdere, durere și urăm multă putere familiei întru depășirea acestei mari tristeți! 

Ne-a părăsit un om de mare caracter, un om de mare valoare. Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea și înțelepciunea. Un specialist priceput și un om cu o conduită ireproșabilă. 

Drum lin spre Cer! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a fost mesajul președintelui Sindicatului din cadrul Penitenciarul Aiud, Daniel Radu Pasc, potrivit urbeamea.ro

Iar mesajele curg pe rețelele sociale încă de ieri, de când prietenii și apropiații au aflat cumplita veste.

”Rămas bun prieten drag ! Vei fi in sufletele noastre pentru totdeauna. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Dumnezeu să te odihnească!

Drum lin spre ceruri, Alex! 

Dumnezeu să te odihnească în pace! Vei rămâne veșnic în inimile noastre! Drum lin spre Împărăția Domnului, prieten drag! 

Dumnezeu să te ierte Alex, să-ți lumineze calea spre El, iar celor rămași în urma ta, părinților, să le dăruiască Dumnezeu putere, să le mângâie lacrimile și să le aline suferința. Ai lăsat gol imens în inima celor care te-au cunoscut”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de cei care îl cunoșteau. 

×
Subiecte în articol: Alex Dreghici politist Aiud
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close