Antena 3 CNN Actualitate Alpinistul Alex Găvan acuză Romsilva Ilfov că a sabotat un concurs internațional de ciclism, cu puțin timp înainte de start

Alpinistul Alex Găvan acuză Romsilva Ilfov că a sabotat un concurs internațional de ciclism, cu puțin timp înainte de start

Alpinistul Alex Găvan acuză Romsilva Ilfov că a sabotat cu bună ştiinţă cel mai mare concurs internațional de ciclism cross country din estul Europei.

ciclism
Sursa foto: Alex Gavan/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mai 2023   •   22:14

"Dragă Romsilva Ilfov,

După cum bine știi deja, conform propriilor tale norme, pădurile din jurul capitalei au, în principal, un scop social și de recreere. Iar Prima Evadare este cel mai mare concurs internațional de ciclism cross country din estul Europei, cu mii de participanți. În cei 15 ani de existență a devenit unul dintre evenimentele emblematice ale Bucureștiului atrăgând, pe lângă iubitorii de natură și de pedalat amator și nume mari ale acestui sport, cum ar fi o multiplă campioană mondială și olimpică. Cum s-ar zice, treabă serioasă.

Dragă Romsilva Ilfov,

Să ari cu plugul în mai mulți ani fix potecile pe care se desfășoară acest concurs, fix înainte de concurs, așa cum ai făcut-o pe o lungime de vreo 2 km și acum câteva zile, sabotând cu bună știință evenimentul cu doar puțin timp înainte de start și amenințându-i astfel desfășurarea, nu este doar un gest abuziv, ci și ceva care, cu siguranță, nu îți face cinste.

Pădurea nu este doar cherestea, ci infinit mai mult.

Citeşte şi: Poluarea din Bucureşti ar putea fi stopată prin proiectul Centura Verde. Alex Găvan: "Toate oraşele mari au aşa ceva"

Considerăm că atât accesul în pădure pentru recreere, sport sau educație, cât și la toate celelalte daruri pe care pădurea ni le oferă necondiționat și cu infinită generozitate este un drept al nostru fundamental.

Dragă Romsilva Ilfov,

Te invităm alături de noi să te bucuri de natură, de oameni de (mult) bine și foarte faini, te invităm și te încurajăm să contribui concret pentru o lume mai bună.

Îți mulțumesc, te iubesc", este mesajul transmis de Alex Găvan, luni, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Alex Gavan Romsilva Prima Evadare ciclism
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close